Sretne nastupajuće praznike svim svojim partnerima želi osoblje Network d.o.o. Sarajevo. Network d.o.o. Sarajevo neće raditi u periodu od 30.12.2017 - 07.01.2018 godine. Sve narudžbe primljene prije 14 časova 29.12.2017 biće otpremljene isti dan. Narudžbe pristigle u periodu nakon toga biće otpremljene 08.01.2018 godine.
srijeda, 31 Maj 2017 15:02

V-TAC led rasvjeta - NOVO U PONUDI

Od početka mjeseca juna Network d.o.o. Sarajevo u svojoj redovnoj ponudi ima proizvode renomiranog proizvođača led rasvjete V-TAC. Riječ je globalnom lideru i industriji led rasvjete. Proizvodi su certificirani prema CE, RoHS, Dekra i TÜV standardima kvaliteta. Pored kvaliteta proizvode V-TAC odlikuje prepoznatljiv vrhunski dizajn proizvoda. U proizvode V-TAC ugrađuju se samo najkvalitetniji LED čipovi i komponente proizvođača Bridgelux, Philips, Sharp... Uvrštavanjem V-TAC proizvoda u redovnu ponudu Network d.o.o. Sarajevo umogućava da svoju ponudu u značajnoj mjeri upotpunimo kao i da na jedan sveobuhvatniji način odgovorimo na upite naših partnera. 
Da bi proširio svoju ponudu u oblasti video nadzora i alarmnih sistema Network d.o.o. Sarajevo u svoju ponudu Dahua Technology i Paradox. Riječ je o vrhunskoj opremi koju odlikuje vrhunske performanse kao i savremen dizajn. Pomenutu robu Network će imati redovno na lageru. Posebne pogodnost nudimo partnerima za dalju prodaju kao i firmama koje su specijalizovane za ovu oblast.
Stranica 1 od 15

reklamakaspersky platinum

Facebook

Skype

Gdje se nalazimo