srijeda, 31 Maj 2017 15:02

V-TAC led rasvjeta - NOVO U PONUDI

Od početka mjeseca juna Network d.o.o. Sarajevo u svojoj redovnoj ponudi ima proizvode renomiranog proizvođača led rasvjete V-TAC. Riječ je globalnom lideru i industriji led rasvjete. Proizvodi su certificirani prema CE, RoHS, Dekra i TÜV standardima kvaliteta. Pored kvaliteta proizvode V-TAC odlikuje prepoznatljiv vrhunski dizajn proizvoda. U proizvode V-TAC ugrađuju se samo najkvalitetniji LED čipovi i komponente proizvođača Bridgelux, Philips, Sharp... Uvrštavanjem V-TAC proizvoda u redovnu ponudu Network d.o.o. Sarajevo umogućava da svoju ponudu u značajnoj mjeri upotpunimo kao i da na jedan sveobuhvatniji način odgovorimo na upite naših partnera. 
Da bi proširio svoju ponudu u oblasti video nadzora i alarmnih sistema Network d.o.o. Sarajevo u svoju ponudu Dahua Technology i Paradox. Riječ je o vrhunskoj opremi koju odlikuje vrhunske performanse kao i savremen dizajn. Pomenutu robu Network će imati redovno na lageru. Posebne pogodnost nudimo partnerima za dalju prodaju kao i firmama koje su specijalizovane za ovu oblast.
srijeda, 03 Maj 2017 05:59

Network na novoj adresi

Sa velikim zadovoljstvom obavještavamo sve svoje partnere da je od 01.05.2017 godine Network d.o.o. Sarajevo je preselio u svoje nove prostorije na adresi Skendera Kulenovića 69, Vogošća. Telefoni i svi kontakti ostaju isti. Zbog preseljenja i uhodavanja sistema skladište će u periodu 03.05.2017 - 05.05.2017 raditi otežano pa molimo sve kupce za strpljenje. Prelaskom u svoje nove prostorije Network d.o.o. Sarajevo biće u mogućnosti da unaprijedi ponudu svoga asortimana kao i da podigne na jedan veći nivo usluge koje pruža za svoje partnere.
Stranica 1 od 15

reklamakaspersky platinum

Facebook

Skype

Gdje se nalazimo